MondGezond heeft een ruim assortiment in tandenborstels, zowel elektrische tandenborstels als duurzame handtandenborstels. Deze zijn beide geselecteerd op effectiviteit, kwaliteit en duurzaamheid. 
 


Tandenborstels


Tandenborstels: wie gebruikt ze niet? Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten, kleuren, maten en hardheid van borstelharen. Hierdoor zien veel mensen de bomen door het bos niet meer.

Elektrische tandenborstels
Het standaard advies van tandartsen en mondhygiënisten is om elektrisch te gaan poetsen. Dit heeft te maken met het feit dat elektrisch tandenpoetsen effectiever is in het verwijderen van tandplak dan handtandenborstels.

Elektrische tandenborstels kan ingedeeld worden in 2 categorieën: namelijk sonische tandenborstels (Philips Sonicare) en roterende/ossilerende en pulserende tandenborstels (Oral-B). Een sonische tandenborstel moet minimaal 31.000 sonische bewegingen per minuut maken wil deze effectief zijn.

Een roterende/ossilerende en pulserende tandenborstel moet minimaal 40.000 pulsaties per minuut maken wil deze effectief zijn.

Om een goed werkende tandenborstel te kopen, moet u er dus op letten welke u aanschaft wil deze effectief zijn in het verwijderen van tandplak. Daarom verkoopt MondGezond alleen de meest kwalitatieve en effectieve tandenborstels, zodat u er zeker van bent dat u een goedwerkende tandenborstel heeft.

 
Handtandenborstels
Gebruikt u toch liever een handtandenborstel? Dit is geen probleem! Wij hebben een ruim assortiment aan handtandenborstels, die naast dat ze kwalitatief goed zijn ook nog eens duurzaam en 100% biologisch afbreekbaar zijn. Dit is zowel goed voor het milieu als voor uw mond!

Let op: vraag uw eigen tandarts of mondhygiënist over de juiste poetsmethode!


Als u uw bestelling op werkdagen vóór 20:00 uur plaatst en betaalt, zullen wij deze nog dezelfde dag gratis verzenden (bij een bestelling > €30). Daarnaast heeft u bij MondGezond altijd 2 jaar garantie en 60 dagen recht van retour!


Aanmelden Nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in en mis onze acties en aanbiedingen nooit

Aanmelden

© 2019-2024 - MondGezond V.O.F. | Alle prijzen op onze webshop zijn incl. BTW