Duurzaam, vega vriendelijk, dierproefvrij, natuurlijke whitening en fluoride vrij. MondGezond heeft genoeg keuze als het gaat om bewuste keuzes maken.
Natuurlijke mondverzorging voor jong en oud!


Natuurlijke Mondverzorging

Organisch, biologisch, vegan-vriendelijk en dierproefvrij. Steeds meer producten voor de mondzorg zijn gericht op het maken van bewuste keuzes. Tegenwoordig worden aan veel producten voor mondverzorging ook synthetische stoffen toegevoegd. Een voorbeeld hiervan is sodium laureth &lauryl sulphate, welke beide erg irriterend kunnen zijn voor de mondslijmvliezen. MondGezond heeft een breed assortiment van natuurlijke tandpasta’s zonder toegevoegde synthetische stoffen. Omdat deze producten vrij zijn van synthetische stoffen, zijn de producten vriendelijker voor uw mond maar ook voor het milieu.

MondGezond heeft daarnaast verscheidene producten welke speciaal voor een veganistische levensstijl bedoeld is. Dus geen dierlijke reststoffen  in de producten verwerkt. Daar bovenop zijn deze producten niet op dieren getest.

MondGezond biedt ook een assortiment aan fluoride vrije tandpasta’s aan. In verscheidene onderzoeken wordt het effect van fluoride zowel op de mondgezondheid als op de algemene gezondheid betwijfeld. Omdat fluoride wel de tanden sterker maakt, raden wij aan wanneer u een tandpasta zonder fluoride gebruikt, wel vaker de tanden te poetsen.

Natuurlijke tandpasta’s zijn juist goed voor kinderen, omdat ze geen chemische toevoegingen bevatten welke tot irritatie van bijvoorbeeld de mondslijmvliezen kan zorgen.  Daarnaast biedt MondGezond zachtere smaken aan voor kinderen, omdat de frissere smaken zoals pepermunt te heftig kan zijn.

En wat dacht u van tandenborstels die gemaakt zijn van 100% afbreekbare bamboe? Deze tandenborstels van bamboe zijn niet onderdeel van massaproductie. Hierdoor wordt er ook gedacht aan het milieu.


Als u uw bestelling op werkdagen vóór 20:00 uur plaatst en betaalt, zullen wij deze nog dezelfde dag gratis verzenden (bij een bestelling > €30). Daarnaast heeft u bij MondGezond altijd 2 jaar garantie en 60 dagen recht van retour!


Aanmelden Nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in en mis onze acties en aanbiedingen nooit

Aanmelden

© 2019-2024 - MondGezond V.O.F. | Alle prijzen op onze webshop zijn incl. BTW