Special Care /

Protheseverzorging

Mondzorgproducten voor protheses


In deze categorie vindt u de juiste producten voor het verzorgen van uw prothese. 


Weergave:


Bezig met laden...
Fixodent Kleefpasta Plus Dual Power, 40 gram
✔ Kleefpasta ✔ Langdurige Hechting ✔ 10x Sterkere Hechting t.o.v. Zonder Kleefpasta ✔ Verbeterd Comfort ✔ Muntsmaak ✔ 40 gram
6,95 7,95

Protheseverzorging

Er zijn verschillende soorten protheses. Je hebt bijvoorbeeld gedeeltelijke of juist volledige protheses. Vaak hebben mensen het idee dat deze geen zorg nodig hebben, echter het tegendeel bewijst dat het verzorgen van een prothese ook belangrijk is! Zo kan er net zo goed op een prothese tandsteen ontstaan. Of als u de prothese de gehele dag en nacht door draagt kunnen bacteriën en schimmels de slijmvliezen in uw mond gaan irriteren.


MondGezond heeft daarom producten die speciaal voor prothesedragers zijn ontwikkeld. Denk hierbij aan een protheseborstel, waarmee u uw prothese goed kunt poetsen en de moeilijke hoekjes kunt bereiken. Of juist de tandplak er af te halen.
Let op: het advies is om de prothese(s) snachts uit te houden in verband met schimmels en bacteriën. Bewaar de prothese droog.

Als u uw bestelling op werkdagen vóór 20:00 uur plaatst en betaalt, zullen wij deze nog dezelfde dag gratis verzenden (bij een bestelling > €30). Daarnaast heeft u bij MondGezond altijd 2 jaar garantie en 60 dagen recht van retour!


Aanmelden Nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in en mis onze acties en aanbiedingen nooit

Aanmelden

© 2019-2024 - MondGezond V.O.F. | Alle prijzen op onze webshop zijn incl. BTW