Duurzame kauwgom en koperen tongschrapers


Een fris gevoel in de mond houden na het tandenpoetsen? Met onze 100% biologische en 100% afbreekbare kauwgum zult u dit gevoel behouden.
En wist u dat de meest voorkomende oorzaak van een slechte adem een niet-gereinigde tong is? MondGezond biedt zowel koperen als roestvrij stalen tongschrapers aan.


Overige


Kauwgum
Onder overig vind u onze 100% biologische en 100% afbreekbare kauwgum. Naast dat het een lekker fris gevoel geeft in de mond is kauwgum een goed middel om de speekselvloed op gang te houden. Speeksel zorgt er namelijk voor dat zuren die omgezet uit suikers en die het  tandglazuur aantasten worden geneutraliseerd. Ook zijn er tegenwoordig veel mensen die medicijnen gebruiken, waarbij een droge mond vaak een bijwerking is.  Kauwgum zorgt tevens voor vermindering van tandplak, maar tandenpoetsen en tussen de tanden stokeren/rageren blijft natuurlijk de basis!

Tongschrapers
Een slechte adem wordt bijna altijd veroorzaakt door bacteriën die zich op de tong hechten. Bacteriën houden er namelijk van om in diepe groeven te nestelen. Hier produceren zij vluchtige zwavelverbindingen, waardoor mensen uit hun mond kunnen gaan ruiken.
In ons assortiment gebruiken wij roestvrij stalen en koperen tongschrapers. Dit ook weer met het oog op een milieubewuste keuze. Daarnaast staan beide materialen er bekend om goed schoon gemaakt te kunnen worden, waardoor dit hygiënischer is. Daarnaast heeft koper een antibacteriële werking op bacteriën.

Let op: een slechte adem wordt bijna altijd veroorzaakt door bacteriën op de tong. Indien een slechte mondadem aanhoudt, informeer uw tandarts of mondhygiënist.Als u uw bestelling op werkdagen vóór 20:00 uur plaatst en betaalt, zullen wij deze nog dezelfde dag gratis verzenden (bij een bestelling > €30). Daarnaast heeft u bij MondGezond altijd 2 jaar garantie en 60 dagen recht van retour!

 


Aanmelden Nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in en mis onze acties en aanbiedingen nooit

Aanmelden

© 2019-2024 - MondGezond V.O.F. | Alle prijzen op onze webshop zijn incl. BTW