Tandpasta's /

Anti-tandsteen

Anti-tandsteen tandpasta's

Heeft u snel last van tandsteen, ondanks dat u erg u best doet met poetsen? Dan kan het zijn dat u gevoelig bent voor de aanmaak van tandsteen. MondGezond biedt in haar assortiment anti-tandsteen tandpasta's aan die vorming van tandsteen kunnen verminderen en voorkomen.Weergave:


Bezig met laden...
Vitis Gezond Tandvlees Tandpasta, 75ml
✔ Tandpasta Voor Bloedend & Geïrriteerd Tandvlees ✔ Anti-Tandsteen ✔ Anti-Bacterieel ✔ Tegen Schadelijke Plakvorming ✔ Zonder SLS ✔ Met Fluoride ✔ 75ml
6,95

Anti-tandsteen tandpasta's


Tandsteen is hard geworden tandplak. Tandplak wordt hard door speeksel. Vaak zit tandsteen ter plaatse van de achterste kiezen in de bovenkaak en aan de achterkant van de onderste snijtanden. Dit heeft te maken met dat de uitgangen van de speekselklieren zich hier bevinden. Echter, de ene persoon heeft sneller tandsteenvorming als de ander. Om dit tegen te gaan bevatten onze anti-tandsteen tandpasta’s zinknitraat of zinkchloride. Deze bestanddelen zorgen ervoor dat tandsteen minder snel vormt en hebben daarnaast ook nog eens een antibacteriële werking!

Als u uw bestelling op werkdagen vóór 20:00 uur plaatst en betaalt, zullen wij deze nog dezelfde dag gratis verzenden (bij een bestelling > €30). Daarnaast heeft u bij MondGezond altijd 2 jaar garantie en 60 dagen recht van retour!


Aanmelden Nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in en mis onze acties en aanbiedingen nooit

Aanmelden

© 2019-2024 - MondGezond V.O.F. | Alle prijzen op onze webshop zijn incl. BTW