Retourneren

Niet helemaal tevreden met uw bestelling? Retourneren of ruilen bij MondGezond is uiteraard mogelijk! Hiervoor hanteren we verschillende methodes voor verschillende doeleinden.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mondgezond.com.  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Een andere reden voor retourneren kan een defect product zijn, hiervoor geldt een andere werkwijze. Als u defecte artikelen heeft ontvangen (DOA), dan nemen wij de verzendkosten van de nieuwe levering op ons. 

Retourneren binnen 60 dagen

Stap 1: Vraag een retournummer aan via info@mondgezond.com
Stap 2: Op de buitenzijde van het pakket dient duidelijk zichtbaar het door ons toegekende retournummer te worden geschreven.

U heeft het recht om binnen een termijn van 60 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen te melden dat u uw aankoop wenst te retourneren. Wij adviseren echter om dit wel kenbaar te maken om eventuele onnodige retourzendingen te voorkomen.

U dient de goederen direct, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te retourneren aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw eigen rekening, het pakket dient daarom voldoende gefrankeerd te zijn. U kunt retourneren naar:

MondGezond
Tjeukemeer 3G
8502 TH Joure
Nederland

Retourvoorwaarden

Retourneren is geen enkel probleem, toch stellen wij hier een aantal voorwaarden aan:
1. U meldt uw retour binnen de bedenktijd van 60 dagen
2. Verpak de artikelen goed (maak gebruik van goede omdozen en opvulling)
3. Graag terugsturen met originele verpakking indien dat redelijkerwijs mogelijk is
4. Indien u teruggave van het volledige aankoopbedrag wenst, is het noodzakelijk dat de bestelling onbeschadigd is. Indien de bestelling beschadigd is kunnen wij kosten in rekening brengen
5. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. U dient dus voorzichtig met de producten om te gaan.
6. Het retourrecht is van toepassing op consumentenaankopen, niet op zakelijke aankopen.  

7.  Voorbeelden van artikelen die niet teruggestuurd kunnen worden in verband met hygiënische redenen:

  • Tandenborstels

  • Tongschrapers

  • Ragers

  • Tandenstokers

  • Geopende tandpasta’s

  • Flossdraad

  • Geopende mondspoelmiddelen


 

Terugbetaling

Als u uw bestelling retourneert, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (van ons naar u; met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door
ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering (van ons naar u) niet teruggestort.


Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Ter bevestiging van de verwerking van uw retour zult u een e-mail opgestuurd krijgen. 

Aanmelden Nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in en mis onze acties en aanbiedingen nooit

Aanmelden

© 2019-2024 - MondGezond V.O.F. | Alle prijzen op onze webshop zijn incl. BTW