Tandpasta's /

Kinderen

Weergave:
 


Bezig met laden...
Vitis Junior Tandgel, 75ml
✔ Tandpasta ✔ Geschikt Voor Kinderen Vanaf 6 Jaar ✔ Met Tutti-Frutti Smaak ✔ Voorkomt Tandbederf ✔ Lage Schuringswaarde ✔ Met Fluoride ✔ 75ml
6,25

Uit onderzoek blijkt dat 50% van kinderen van 5 jaar een niet-gaatjes vrij gebit heeft, bij kinderen van 9-12 is dit 20%, bij 15-jarigen is dit 50% en bij 21-jarigen is dit 75%. Dit betekent dat er dus nog te veel kinderen/jongvolwassenen zijn die gaatjes hebben. 

Gaatjes worden veroorzaakt door tandplak, echter tandplak alleen is niet voldoende om een gaatje te veroorzaken. Suikers uit voedsel en drinken spelen hier ook een grote rol in. Deze suikers worden namelijk door bacteriën omgezet in zuren die het tandglazuur aantasten. Wanneer tandplak niet op tijd of op de juiste manier wordt weggepoetst, ontstaan er dus gaatjes.

Voor kinderen onder de 5 jaar gelden er andere fluoride-waarden in tandpasta (500-750 ppm fluoride) dan kinderen van 5 jaar en ouder (1000-15 ppm fluoride). Dit heeft te maken met dat kinderen vanaf 5 jaar vaak hun eerste grote mensentanden en kiezen krijgen. Deze zijn bij doorbraak vaak gevoeliger voor gaatjes, waardoor een hogere fluoride-waarde beter is.

Niet elk kind vind een frisse mint smaak in tandpasta lekker. In ons assortiment voor kinderen hebben wij een ruim aanbod aan smaken!

Als u uw bestelling op werkdagen vóór 20:00 uur plaatst en betaalt, zullen wij deze nog dezelfde dag gratis verzenden (bij een bestelling > €20). Daarnaast heeft u bij MondGezond altijd 2 jaar garantie en 60 dagen recht van retour!


Aanmelden Nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in en mis onze acties en aanbiedingen nooit

Aanmelden

© 2019-2020 - MondGezond V.O.F. | Alle prijzen op onze webshop zijn incl. BTW.