Special Care / Mondspoelmiddelen /

Halita Mondspoelmiddel, Tegen Een Slechte Adem, 500ml

Halita Spoelmiddel slechte adem
Halita Mondspoelmiddel, Tegen Een Slechte Adem, 500ml
0 Review | Review toevoegen
✔ Tegen Een Slechte Adem ✔ Neutraliseert Onaangename Geurtjes ✔ Voor Langdurig Gebruik ✔ Bewezen Effectief ✔ Met Chloorhexidine ✔ Bevat Geen Alcohol ✔ 500ml

Artikelnummer

MNDSPL9

Verwachte levertijd

2 dag(en)

€ 13,95
Per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 

Halita Mondspoelmiddel


Heeft u last van een slechte adem, dan is dit natuurlijk niet prettig. Een slechte adem wordt vaak veroorzaakt door bacteriën in de mond. Vaak wordt er gedacht dat een slechte adem wordt veroorzaakt door maagklachten, echter is dit maar bij een paar gevallen zo.

De bacteriën die een slechte adem veroorzaken produceren ‘vluchtige zwavelverbindingen’. Deze vluchtige zwavelverbindingen zorgen voor de geur die uit de mond komt. Deze bacteriën worden vaak gezien bij mensen met parodontitis (tandvleesontsteking met botverlies), gingivitis (oppervlakkige tandvleesontstekingen) en bij mensen met een droge mond.

Chloorhexidine is het enige stofje dat ervoor kan zorgen dat de vluchtige zwavelverbindingen worden geneutraliseerd. Halita Mondspoelmiddel bevat dit bestanddeel en is daarom ook bewezen effectief. De chloorhexidine bevindt zich in een veilige dosering (0,05%) en kan langdurig gebruikt worden naast het tandenpoetsen.

Veel bacteriën bevinden zich vaak ook op de tong. Dit komt omdat de tong diepe groeven vertoond waarin de bacteriën zich makkelijk kunnen vermenigvuldigen. De chloorhexidine komt tot wel 6mm diep in deze groeven, maar u kunt het beste naast het mondspoelmiddel ook een
tongschraper gebruiken. Ook kunt om een optimaal resultaat te behalen naast het mondspoelmiddel ook de Halita Mondspray en Halita Tandpasta gebruiken.

De voordelen op een rijtje:
  • Bewezen effectief
  • Neutraliseert onaangename geurtjes
  • Voor langdurig gebruik
  • Bevat geen alcohol
  • Met een frisse smaak
 
Als u uw bestelling op werkdagen vóór 20:00 uur plaatst en betaalt, zullen wij deze nog dezelfde dag gratis verzenden (bij een bestelling > €30). Daarnaast heeft u bij MondGezond altijd 2 jaar garantie en 60 dagen recht van retour!

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Aanmelden Nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in en mis onze acties en aanbiedingen nooit

Aanmelden

© 2019-2022 - MondGezond V.O.F. | Alle prijzen op onze webshop zijn incl. BTW