Sensodyne repair & protect tandpasta
Sensodyne Repair & Protect Tandpasta, Gevoelige Tanden, 75ml
0 Reviews | Review toevoegen

✔ Tandpasta ✔ Voor Gevoelige Tanden ✔ Versterkt De Tanden ✔ Frisse Smaak ✔ Klinisch Bewezen Verlichting ✔ 75ml

Artikelnummer

TPMF10 

Verwachte levertijd

1 week(en)

€ 5,45
Per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen

Sensodyne Repair & Protect Tandpasta

Pijn of gevoeligheid bij het eten van een ijsje, of zelfs als er wind op tanden/kiezen komt te staan? Dan heeft u last van tandhalsgevoeligheid. De tandhals is eigenlijk een stukje ontbloot wortel van de tand of kies. Dit kan veroorzaakt worden door te hard poetseneen beugel of een trauma door het eten van iets hards etc. Omdat er minder glazuur op de tandhals bevindt, liggen de zenuwuiteinden van de kanaaltjes van de zenuw meer bloot. Wanneer hier iets warm/koud op komt, kan dit een soort van ‘stroomstootje’ of een korte zenuwpijn geven. 

Wanneer u met een tandpasta voor gevoelige tanden poetst, dan bouwt dit een laagje op rondom de tandhals. Dit zorgt ervoor dat de zenuwuiteinden worden afgedicht, waardoor u minder of zelfs geen pijn of gevoeligheid meer ervaart.

De Sensodyne Repair & Protect Tandpasta is een tandpasta speciaal ontwikkeld voor gevoelige tanden en tandhalzen. Zo biedt het ingrediënt NovaMin klinisch bewezen verlichting bij tweemaal daags poetsen. Deze formule legt een harde beschermlaag over de gevoelige delen van de tanden heen en helpt zo te beschermen tegen pijnprikkels.  Daarnaast helpt deze tandpasta de kwetsbare plekken van de tanden te herstellen en beschermen.

De voordelen op een rijtje:

  • Biedt verlichting bij gevoelige tanden

  • Vormt een harde beschermlaag

  • Helpt kwetsbare plekken te herstellen

  • Klinisch bewezen


Advies:
Gebruik deze tandpasta minimaal 2 keer per dag en niet meer dan 3 keer. Slik de tandpasta niet door en spuug uit na gebruik. De tandpasta werkt het beste als u de borstel niet natmaakt voor of na het aanbrengen van de tandpasta op de borstelkop.

Als u uw bestelling op werkdagen vóór 20:00 uur plaatst en betaalt, zullen wij deze nog dezelfde dag gratis verzenden (bij een bestelling > €30). Daarnaast heeft u bij MondGezond altijd 2 jaar garantie en 60 dagen recht van retour!

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Aantal

Per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 5,45

5 of meer

€ 5,35

10 of meer

€ 5,25

Aanmelden Nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in en mis onze acties en aanbiedingen nooit

Aanmelden

© 2019-2020 - MondGezond V.O.F. | Alle prijzen op onze webshop zijn incl. BTW