Sensodyne rapid relief tandpasta
Sensodyne Rapid Relief Tandpasta, Gevoelige Tanden, 75ml
0 Reviews | Review toevoegen

✔ Tandpasta ✔ Voor Gevoelige Tanden ✔ Klinisch Bewezen ✔ Voor Snelle Pijnverlichting ✔ Met Fluoride ✔ 75ml

Artikelnummer

TPMF9 

Verwachte levertijd

1 week(en)

€ 5,45
Per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen

Sensodyne Rapid Relief Tandpasta
 

Pijn of gevoeligheid bij het eten van een ijsje, of zelfs als er wind op tanden/kiezen komt te staan? Dan heeft u last van tandhalsgevoeligheid. De tandhals is eigenlijk een stukje ontbloot wortel van de tand of kies. Dit kan veroorzaakt worden door te hard poetseneen beugel of een trauma door het eten van iets hards etc. Omdat er minder glazuur op de tandhals bevindt, liggen de zenuwuiteinden van de kanaaltjes van de zenuw meer bloot. Wanneer hier iets warm/koud op komt, kan dit een soort van ‘stroomstootje’ of een korte zenuwpijn geven. 

Wanneer u met een tandpasta voor gevoelige tanden poetst, dan bouwt dit een laagje op rondom de tandhals. Dit zorgt ervoor dat de zenuwuiteinden worden afgedicht, waardoor u minder of zelfs geen pijn of gevoeligheid meer ervaart.

De Sensodyne Rapid Relief Tandpasta is een tandpasta die speciaal ontwikkeld is voor snelle pijnverlichting bij gevoelige tanden. De formule van tandpasta
vormt klinisch bewezen binnen 60 seconden een barrière over de gevoelige plekken van de tanden.


De voordelen op een rijtje:

  • Snelle verlichting bij gevoelige tanden

  • Vormt een beschermlaag om de gevoelige tanden

  • Geschikt voor langdurig gebruik

  • Klinisch bewezen

Advies:
Gebruik deze tandpasta minimaal 2 keer per dag en niet meer dan 3 keer. Slik de tandpasta niet door en spuug uit na gebruik. De tandpasta werkt het beste als u de borstel niet natmaakt voor of na het aanbrengen van de tandpasta op de borstelkop.

Als u uw bestelling op werkdagen vóór 20:00 uur plaatst en betaalt, zullen wij deze nog dezelfde dag gratis verzenden (bij een bestelling > €30). Daarnaast heeft u bij MondGezond altijd 2 jaar garantie en 60 dagen recht van retour!

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Aantal

Per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 5,45

5 of meer

€ 5,35

10 of meer

€ 5,25

Aanmelden Nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in en mis onze acties en aanbiedingen nooit

Aanmelden

© 2019-2020 - MondGezond V.O.F. | Alle prijzen op onze webshop zijn incl. BTW