Over MondGezond

Over Laura, mondhygiëniste

Sinds mijn afstuderen adviseer ik dagelijks mondverzorgingsproducten aan mijn patiënten. Ik ben namelijk overtuigd van de zin van goede mondverzorging. Daarover wil ik mensen graag informeren.


Mondhygiëniste

Na mijn 4-jarige HBO opleiding Mondzorgkunde aan de Hanzehogeschool in Groningen ben ik gaan werken in een algemene praktijk voor tandheelkunde. Hier heb ik kunnen ervaren hoe leuk het is om met mensen te werken en vragen te beantwoorden over problemen in de mond. Vaak kan er al veel gedaan worden met de juiste verzorging met de juiste producten om deze problemen te verhelpen. Want wist u dat problemen in de mond vaak ook worden veroorzaakt door de verkeerde producten te gebruiken of producten te gebruiken die niet veel verschil maken in de mond? Gek is dat niet, want er wordt nogal wat beloofd in de wereld van mondverzorgingsproducten. En wat moet je als consument nu wel en niet geloven?


Wetenschappelijk verantwoord

Zo begon mijn zoektocht naar antwoorden in de wetenschap. Wat werkt nu wel en wat werkt nou weer niet. Wat maakt nou echt een verschil in de mond en wat is nou overbodig. Om deze vragen heb ik mij ingelezen in de literatuur die er is en zo heb ik uiteindelijk een selectie kunnen maken van producten die een verschil kunnen maken in de mond.


Vertrouwen in producten

Goede producten voor de mond kunnen echt verschil maken in de mond. Ondanks dat bijvoorbeeld whitening tandpasta’s de tanden niet bleken, zijn er genoeg manieren binnen producten die toch er voor zorgen dat uw tanden witter lijken. Er zijn ook genoeg producten die zorgen dat uw tandvlees minder gaat bloeden, maar dit hangt natuurlijk ook af van de elektrische tandenborstel die u gebruikt. Kortom, ik ben overtuigd van mondverzorgingsproducten die resultaten geven. Hierover deel ik graag mijn kennis.

Aanmelden Nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in en mis onze acties en aanbiedingen nooit

Aanmelden

© 2019-2021 - MondGezond V.O.F. | Alle prijzen op onze webshop zijn incl. BTW