My Magic Mud tandpasta
My Magic Mud Tandpasta Kaneel, Actieve Kool & Whitening, 113ml
0 Reviews | Review toevoegen
✔ Whitening Tandpasta ✔ Natuurlijke Whitening ✔ Zonder Fluoride ✔ Zonder SLS ✔ Zonder Glycerine ✔ Kaneel Smaak ✔ Vegan ✔ 113ml

Artikelnummer

TPZFW3

Standaard levertijd

1 week(en)

€ 11,95
Per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 

My Magic Mud Tandpasta Kaneel

Zoekt u een tandpasta die bleekt zonder agressieve schuurmiddelen? Dan is My Magic Mud Tandpasta iets voor u! Deze tandpasta zorgt ervoor dat uw tanden een paar tinten lichter zijn binnen 2 weken.

My Magic Mud Tandpasta is een actieve kool tandpasta die gemaakt is van essentiële oliën, kokosolie, bentonietklei. De essentiële oliën in de tandpasta zijn afkomstig van telers over de hele wereld, waarbij de kwaliteit van de biologische, natuurlijke geteelde en fairtraide oliën centraal staat. Deze ingrediënten zijn daarnaast gecombineerd met xylitol.  De kaneel smaak in de tandpasta zorgt  voor een frisse adem.

Deze tandpasta bevat bovendien geen SLS, glycerine en fluoride. Daarnaast is deze tandpasta Cruelty free: oftewel diervriendelijk. Dit betekent dat de tandpasta niet op dieren is getest. Ook is deze tandpasta geschikt voor vegetariërs en veganisten.

De voordelen op een rijtje:

  • Een paar tinten lichter in slechts 2 weken

  • Zonder agressieve schuur- en blekingsmiddelen

  • Geen SLS, glycerine en fluoride

  • Cruelty free & vegan


Als u uw bestelling op werkdagen vóór 20:00 uur plaatst en betaalt, zullen wij deze nog dezelfde dag gratis verzenden (bij een bestelling > €30). Daarnaast heeft u bij MondGezond altijd 2 jaar garantie en 60 dagen recht van retour!

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Aanmelden Nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in en mis onze acties en aanbiedingen nooit

Aanmelden

© 2019-2022 - MondGezond V.O.F. | Alle prijzen op onze webshop zijn incl. BTW